Zabít krásku

Zabít krásku

Anotace: :-*

Bylo příjemné zabít krásku,
Co vzala mi moji jedinou lásku.

Byla jsi moc krásná na to abys mohla žít,
Tak pomohla sem ti v zemí hnít.

S úsměvem na tváři sem bodala,
A tys na mě vyděšeně koukala.

Na mě tvoje smutné oči nezabraly,
Mrtvou sem tě odvlékla do zahrady.

Víš ale ječet si tolik neměla,
Vždyť ta krev ti tolik slušela.

Jako mrtvá jsi mi milejší,
No ale to už je teď vedlejší.

Teď ležíš tady v zemi,
Ale líto mi tě zlato není.
Autor soufla, 29.12.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí