Myšlenky

Myšlenky

Anotace: dvě krátké myšlenky

Nemůžeme mít vše, co bychom chtěli,
neboť bychom nebyli tím, kým jsme.

------------------------------------

Zrcadlo ti neřekne jaký jsi,
pouze ukáže jak vypadáš.
Autor Manik, 15.06.2005
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsou super citaty!! Ty ti jdou, zkus napsat další, ráda si je přečtu

27.01.2006 23:45:00 | Odváté zrnko popela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí