V barvě červánků...

V barvě červánků...

Anotace: Never, never, never, never give up... stejně jako já nikdy nepřestanu hledat naději na konci duhy...

V barvě červánků všedních rán,
bloudíme světem, každý jde sám…
naděje na setkání zmizela, někam tam na konec duhy,
kdo z nás najde ji a vrátí, kdo bude první a kdo druhý.

Já nevěřím na žádná "možná jednou", nevěřím na žádná "kdyby",
k čemu nám je důvěra, když neplníme sliby,
k čemu nám je pravda, když čas nevrátíme zpátky,
co psát, když věta je moc dlouhá a slovo zase krátký…

A proč psát vůbec slova, když můžeme nechat mluvit duše,
v tichých dialozích se dotknout srdcí, co bohudíky nejsou z plyše,
vyměnit si lásku a společně v barvě červánků všedních rán,
bloudit světem ve dvou, každý se svým srdcem otevřeným dokořán…
Autor Nekonečnost, 29.12.2007
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Láďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí