Trochu se lekám

Trochu se lekám

Anotace: Čím pro mne poezie je...

Trochu se lekám
když duši svlékám donaha
Není to žádná námaha
není to dřina
nerozcuchám si vlasy
je to pokladnička
pro horší časy
Trochu se lekám
písmen abecedy
Umí se řadit do šiku
ztropí i plno povyku
Však není to dřina
když duše se svléká
do naha
Je to melodie písně
zahraná
Autor Hančí, 15.06.2005
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí