Někdy...možná...

Někdy...možná...

Anotace: To musíte posoudit sami o čem to je

Za polární září
se najde místo pro nás dva
Duha nebude studit do prstů
Obličej schováš do mlhy
nebo do svetru
Nechám ti dveře otevřené
a nit
abys nezabloudil
abys nezabloudila
Na prvním kameni misku
plnou drobných
Špetku soli na ústa
Zadarmo dneska nikdo nepřeváží...
Autor maisho, 29.12.2007
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiparo, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za polární září místo pro dva? Dobrá

29.12.2007 21:18:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí