Vážka ze zad

Vážka ze zad

Anotace: nezasloužím si to

Přezíravě hodnotí okolí
Stehenní kosti namožené
Od sena
Klečení v lavici
Bombardovaného kostela
Varhany nevydržely
Ateismus zabíjí, pánové

Sám můžu dávat kázání
O velkoleposti
Samotě
Kázáních
Celibátu
Ženách
Ale nikdy bych nekázal o Bohu

/Bůh se na nás dívá
Směje se a plácá do kolen
Že v něj nevěříme/

Proto věř
Až se budeš plazit
V Adamově rouše
Po mramorové podlaze
Bombardovaného kostela
Tvá vážka ze zad
Bude volná
A uletí
Třeba k nebi
Protože v kalužích
Se těžce hledá prostor

Sníh ti posypal skráně
Vločkami různých tvarů
V řetězech přicházíš
K soudu
Kde se ti všichni smějí
/ale neboj
oprátka z černých perel
očí tvé dcery
tě naposledy políbí.../
Autor její alter ego, 29.12.2007
Přečteno 272x
Tipy 15
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, Ishtar, jitro, Severka, Nút, už ne pernikova princezna, rry-cussete, prostějanek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle je vážně hodně dobrá!

02.01.2008 22:40:00 | Ishtar

Jizva co se nehojí
Slova co zranují
Oči plné zlosti
a rty sevřené
v posměšnou grimasu
Slzné moře
a na něm dva trosečníci

:o)
jauky jauuuu

koukej .. ne tam ...nahoru do nebes..sedím tu na obláčku..už vidíš ..no tak ..pohlazení letí jedno druhé třetí...

30.12.2007 18:29:00 | Nút

to ta vážka, co ani ve sněhu mém nezamrzá??

30.12.2007 13:40:00 | 11477

Tak tahle je úžasná...

30.12.2007 08:03:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí