Procházka v mlze a mrazu

Procházka v mlze a mrazu

Anotace: dnes....

zkřehlí ptáci letící zimní oblohou...
kachny mávající křídly proti mlze na nebi
tichý pohled na ztuhlou hladinu rybníka
křehké stvoly rákosí šustící ve studeném větru
okousané stromy bez kůry
.....
kroky po hrázi a pár vloček shůry
a ještě několik mrtvých metrů
a s každým výdechem trochu tepla uniká
jsme oba potichu a nikdo nic nepoví...

zkřehlí ptáci letí zimní oblohou
už druhé hejno, těch ale je
hledají a pomoci si nemohou
už jsme na konci dlouhé aleje
.......................

náhle se vzduch roztavil
že by tvůj úsměv měl takovou moc?
a nebo čaj, který jsi příslíbil
mým zmrzlým rtům na pomoc :-)
Autor Verena, 29.12.2007
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Jahudkka, Bíša, Raduzk
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zimní poezie, jdu si dát horký čaj s rumem.

04.01.2008 16:58:00 | Psavec

I foto jsem včera udělala, ale to sem dát nemůžu :-))

30.12.2007 12:03:00 | Verena

Ahoj. Jak koukám tak také máš ráda malinko volnější rým. Moc povedené, zrovna tak to cítím na svých procházkách s Barbuchou (pejskem) občas to zvěčním na foto a ukládám do duše.

29.12.2007 23:15:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí