Osud a Čas…

Osud a Čas…

Anotace: jen tak o životě----

ty kdo čteš tyto řádky
snad chvilku postojíš
už nevěř na pohádky
o čem je život možná víš

naděj snad vždycky zbývá
a odchází prý poslední
když člověk sliby smývá
tak tancuj než se rozední

to Osud s Časem v jednom kole
rozehráli si šarádu
tak jsi nahoře potom dole
jen koukej na tu parádu

a potom zaplať za lístek
ať byla jízda jaká chtěla
možná zbylo pár bolístek
odbila půl a nebo celá???

Co na tom ??jdem si pro lístek ???
Autor oli, 29.12.2007
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jasně, jdem ....čekám před nádražím ...:-)

13.02.2008 22:57:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí