Loutka

Loutka

Anotace: o lásce???

Jsem jako loutka na provázku,
nemám ani jednu vrásku.
Ba ne! Vrásky to já mám.
Život bez lásky, to já dobře znám.
Mé vrásky na mé duši jsou
a bolest do celého dřeva nesou.
Jak ostatní chci žít
a šťastnou lásku prožít.
Já však sedět v koutě musím,
samým prachem se tu dusím.
Čekám, čekám na svůj konec jen.
Svou svobodu vyhlížím každý den.
Až si příjde pro mě,
má láska, probudí se ve mě!
Autor Berilyn, 29.12.2007
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...ten konec nějak zadrhl,ale jinak zase dobré :-)

16.04.2008 21:07:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí