Kde jsou ty časy?

Kde jsou ty časy?

Anotace: Názor na dobu jaká je,a jaká nás vlastně ještě čeká.

Kde jsou ty časy kdy vládla tu svoboda,
kdy peníze nebyli život?
Asi se stala nějaká neshoda
a začal jiný,horší život!
Tohle je fakt hnus,
když peníze převládli lidi.
Po světě peněz táhne se puch
a výběrčí daní tu opět slídí!
Proč každýmu státu vládne kdejaký vůl,
proč nemůžeme si být všichni rovni,
každý si chrání jen svůj stůl
a krásné věci spalují v ohni!
Autor Štěpulínka, 29.12.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí