Báseň

Báseň

Anotace: Charakteristika básně....

Básně?Pro básníky způsob jak vyjádřit své pocity,
pro jíné romantika či jen primitivní slova.
Avšak je to něco,co vzniklo před dávnými lety
a kolujete pořád mezi námi,zas a znova.

Každá báseň má v sobě nějaké to poučení
či skrývá jen realitu,takovou jaká je.
Donutí city k pláči,radosti neb k zamyšlení,
snad i něco tajného nám prozrazuje.

Ať už je doba jaká je,
snad básníků bude vždy plno,
básně nám dala dávná historie,
snad v budoucnu zbyde po nás nějaký ten dar,nějaký to věno.
Autor Štěpulínka, 29.12.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnes už jsi druhá, komu to píšu, ale nemohu jinak; myslím, že podobné myšlenky by bylo vhodnější formulovat v próze... Jako báseň se mi to vůbec nelíbí.

06.01.2008 12:09:00 | colorka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí