Odkazy II

Odkazy II

Anotace: Rada otce pro syna II.část.

P a m a t u j

Sobci se nedovedou prát
uměj jen podvádět a krást.
Lenoši,povaleči,flinkové
jsou půl lidé a půl bloudové.

Bláhově tvrdí,že se šetří
aby tu byli o řadu let déle
přitom hrabou jako vepři
v chlívku,v uzavřené cele.

Per se vždy s časem
nic mu nedaruj
jak v závodě ušlechtilý kůň
jak počítač x-té generace.
Neboj se bojů-bouří
a pak práce.

Nenech se klamat
život není práce
i když to patří nerozlučně k sobě.
Prací dáváš druhým - dáváš sobě.

Život je skutků nekonečný řetěz
čím víc je článků tím je plnější
žij proto plně život vezdejší.
Autor Rebelek, 30.12.2007
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí