Někdy

Někdy

Anotace: Vše co mě svírá mi jen dává další důkaz, že žiju...

...a někdy ta úzkost tolik svírá
a je jí tolik a je všude,
že se až bojím nadechnout,
aby to nebylo naposled

a aby to neslyšel někdo,
komu by to snad mohlo ublížit,
ublížit víc než mě samotnému,
možná je to bláznovství

nedýchat, aby jiní mohli,
ale dost možná je to láska
ke všemu a ke všem
co pro mě tolik znamenají,

tolik moc,

a když se pak konečně znovu nadechnu
je to všechno ještě mnohem krásnější,
i ta úzkost je krásnější,
i když je jí tolik, a je všude...
Autor malý medvěd, 30.12.2007
Přečteno 273x
Tipy 7
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, drsnosrstej kokršpaněl, takova, Comparare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani nevíš,jak moc ti rozumím

03.02.2008 08:37:00 | takova

nedýchat, aby jiní mohli-hodně krásný

01.01.2008 02:41:00 | Comparare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí