Zdražili chleba

Zdražili chleba

Anotace: když se zúžuje možnost výběru...

Sbírka: Míče

Zdražily chleba
co teď budem jest
budem jest zase chleba
budem ho jest ale míň.

Není dobré, že je chleba drahý
chleba je základ,
aby nekručelo v břiše,
bo hlad je sviňa
strašná sviňa.

Ale horší je žízeň, ta tě umoří
zrobený a nemoct se napít
to s tebou krutí jak se psem
zabil bys pro trochu vody!

A dřina ve fabrice
to je taky zajímavost
stavaš ve čtyry a v robotě se nezastavíš
vše je pod kontrolou, každá sekunda
a když chceš chcát, tak musíš vydržet!

Fabrika tě semele jak pomeranč,
tam příjdeš o všechno
o všechno, o všechno
a o zdraví!
Autor Robby Hartmann, 30.12.2007
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: amores peros, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta je skvělá ...něčím úplně jiná...skláním se

30.12.2007 18:40:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí