Radost

Radost

Anotace: Protože dělat podlosti je lehčí než dávat radost...

Důvody pro naše konání
jsou ukryty v každém svítání
Marně se snažíme poodhalit roušku tajemství
Pijem, fetujem, podvádíme v čem je kořen šílenství?
Každou chvilku zemře člověk
stejně tak se narodí dítě
my ho dostaneme do své sítě.
Všude okolo je spousta podlosti
proč se raději nevěnovat radosti?
Autor Sebastian_13, 15.06.2005
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí