Hodˇ to za hlavu

Hodˇ to za hlavu

Anotace: Dny člověka jsou plné blbostí a starostí, je třeba se na všechno vys... a jít od toho stranou. Někdo řekne, že to přeci nejde, ale jak se říká, všechno jde, když se CHCE!!!

Když je ráno, brouzdám rosou,
večer zase do ohně koukám,
po dešti pak v kalužích tančím
a písničky skládám.

Za motýli běhám,
s ptáky se vznáším,
když vidím tě, jak si mlátíš účty po hlavě
říkám ti: ,, Hodˇto za hlavu,
a pojdˇ se mnou tančit"

Na trávě ležím
a sleduji letící oblaka,
ty sedíš a trápíš se,
prý tě opustila dívka,
no a co?
Já ti říkám:,,Hodˇ to za hlavu
a pojdˇ si se mnou hrát"

Plánuješ svět,
přemýšlíš nad budoucností,
já ti stále povídám:
,,Hodˇ to za hlavu"
Vždyt´ líp se dá žít než znáš,
tak pojdˇ si se mnou hrát.

Už dost bylo všech těch
bezcených sraček
a ztracených dnů,
tak pojdˇ se mnou
si hrát...
Autor Koli, 30.12.2007
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí