Voda

Voda

Anotace: ....můj špatný závěr roku 2007......30.12.07

Po schodech našlapuje tiše,
po práci cítí se dnes unaveně.
Na dveřích lístek, někdo jí píše,
na tu změť slov hledí překvapeně.

Zámek rychle odemyká,
všechno jí záhy dochází.
Pak uprostřed spouště tiše vzlyká,
ostatní nervózně kolem ní obchází.

Voda proudem teče,
zima, vlhko, ticho.
S potůčky bojuje teď v kleče,
z nervů bolí ji břicho.

Soused pro ni neznámý,
doma majíc pěknou škodu.
Že může být v klidu, jí oznámí,
i když všude má samou vodu.

Celou noc jí pomáhá,
nechce za to odměny.
Vzít za práci se nezdráhá,
odskočil si od ženy.

Udivuje mě víc než dost,
že v dnešní době pomůže mi člověk cizí.
Mezi dvěma břehy postavil most,
jeho srdce?Zlato ryzí...

Tímto děkuji mu moc,
bez něj nejen v slzách bych se utopila.
A omlouvám se za tak příšernou noc,
i když mnohé jsem díky ní o lidech pochopila...
Autor estrellita, 30.12.2007
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Severka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí