Pocit z života

Pocit z života

Anotace: Zrovna ted

Pocit života

S tisíckrát ohmatanou korunou
v dlani mám pocit,
že život je furt k mání,
od soumraku ke svítání,
bez front a i na počkání

S ledovým větrem vzpomínek
za zády mám pocit,
že život je třeba žít,
nejbližší kol ramen vzít,
bez výčitek svými sny jít

Koruna už ztratila lesk
a zavládlo bezvětří
život mě změnami nešetří,
zavládl vůkol mě stesk

Na co mi jsou od jiných rady?
Kašlu na to!Chci žít jak chci,ted a tady!
Autor mOBSCENE, 30.12.2007
Přečteno 332x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, Ahimsa, Severka, Psavec, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec je výbornej...přesně tak...též nemám ráda dobrý rady...

05.01.2009 15:12:00 | Agniezka

Supr!!!

30.03.2008 17:17:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí