Život po našimu

Život po našimu

Anotace: ... jedna v našem nářečí ...

Nikdy žech se němyšlalua,
že bych če tak němušalua.
Všyckom mondrošč šviata znoš,
mom už tego všego došč!
Idž se klidně tam, kaj chceš,
gupi řeči s sobom veš!
Pravil ojčec na mši švientej,
žeš je notury uvžyntej,
kdyby slyšol tvoje řvani,
isto by zmjynil kozani.
Jak posluochač chloupa svego,
co je na tym pobožnego?
Přemyšlom kapke inači,
polouvka nikdy něstarči.
Chloup mo měč rod svojom žone,
srdce mo meč otevřone.
Radši bych už sama bylua,
niž se s tebom ostudžilua.
Švienty klid mi teraz dej,
troche svobody mi přej.
Autor Inge, 30.12.2007
Přečteno 575x
Tipy 12
Poslední tipující: denebrin, Bíša, simsa, Psavec, Žqáry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jest, jestem tež v ogule dlugo netlmačil.
Tiekavusta bardzo piekna i slična, tak i ty kobieta...

09.01.2008 20:10:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí