Pojď tančit do bílé noci

Pojď tančit do bílé noci

Anotace: O jednom setkání x)..

Pojď tančit do bílé noci,
Venku se snášejí zlehka vločky.
Odlož vše a nechej práci,
Pojď, uděláme krásné otočky.

Anděl se na nás z nebes dívá,
Úsměv na rty maluje.
Krásný to jest dnešní čas a
Je tu jen pro nás dva.

Máme jen chvíli,
Ale nikam nespěchejme.
Přijde čas a
Setkáme se zas.

Každé naše setkání,
Sbližuje nás víc.
Každý Tvůj pohled,
vypíše se mi do očí.

Tvůj polibek,
Je jako pohlazení po vlasech.
Tvůj dech,
Je jako tančící víla po lese.
Autor sicina, 30.12.2007
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Natálie T., Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí