On

On

Anotace: ...kdovíkdo... Ale prostě on... Neznáte ho.. Vždyť u mě taky bydlí jen v obalu na cd...

Doporučenou denní dávku sarkasmu
cynicky překračoval.
Během noci ztrácel síly
a přes den nechápal...

Naděje postavil úplně nejvýš
na víčka od džusu.
Pomerančového.

A obavy ukradly noční nebe.
A chtěly krást dál.
Ale on se jen pousmál.

To on přinášel
"trochu umírání do toho života".
A denní dávky dál překračoval.

Protože sakrasmu bylo pořád dost.
Nešlo se otočit.
Nešlo přestat.

/Nucenou přirozeností lidí je lidskost/

I ve tmě viděl ty největší krásy,
které ostatní, zaslepeni světlem
nemohli spatřit...

*Na Silvestra místo alkoholu
potečou myšlenky...*
Autor mattoni.uz.neni, 30.12.2007
Přečteno 234x
Tipy 7
Poslední tipující: prostě Zuzana, Severka, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí