Otrokyně

Otrokyně

Anotace: Podlouhý době ... tak neco kratkyho:)

Na nohou řetězy svázané kamení,
V tváři bez jména rodí se strach.
Na ruce vpálené otrocké znamení,
a slzy na tvářích mění se v prach.

V zajetí, mučenna, čeká na spasení.
všichni ji obchází. potupná zajatkyně.
Nikdo si nevšímá jejího utrpení,
Ubohá, zničená, otrokyně.
Autor LLUllu, 30.12.2007
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká, ovšem krutá

20.01.2008 12:35:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí