Nehmotný zmatek

Nehmotný zmatek

Anotace: Ale tak právě těhlech 10minut prožívám šťastné období :D Jenže 10minut je relativně krátká doba... Je snad i relativita relativní?

Rádio hrálo pohádky,
televize byla uzavřená výstava
A okno se stalo dveřmi
do tvého světa.

Organizovaný chaos ale nepřevládl.
Šli jsme totiž dál.
A já doma zapoměla možnosti,
spolu s kartáčkem na zuby.

- A přece nám dal někdo na vybranou. -

Spacáky zavřely otázky,
i všechny slova.
Zbyly jen obrázky.
- Tak se dívej. -

Úzkost byla ve vzduchu,
a tak větrání nepomáhalo.

Vždyť i bezhlavé postavičky
z čokolády,
nabyly němého výrazu
zněužitých žen.

Tak jak může svět pokračovat dál?
Autor mattoni.uz.neni, 31.12.2007
Přečteno 247x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí