Má záchrana...

Má záchrana...

Anotace: uvědomila jsem si co pro mě znamená slovo přítel a vzpomněla jsem si jak mi ten můj...zachránil život...:)

Ve slepých uličkách se nalézám,
z nichž už návratu není,
sama sebe se na smysl života ptám,
mám teď takové menší zatemnění.

Svět zkrátka medový není,
na každém rohu,tě čeká nějaké to překvapení.

Avšak ty se nevzdávej,
krásný okamžik se objeví a hned ti bude hej!

Ovšem všechno pěkný jednou končí,
stejně tak i chvíle šťastné,
ani se s tebou nerozloučí,
a už je víc než jasné,
že na řadě jsou ty zlé....

Tak zlé, že do prudké deprese upadáš,
stále jen přemýšlíš a jen se temnotou zabýváš.

Chuť k čemukoliv ti už nic neříká,
za to tvé srdce stále jen naříká.

Zrovna, když si krůček před smrtí,
příjde PŘÍTEL, který tě podporou nasytí.

Ty dostaneš šanci,šanci znovu zkusit ŽÍT...

...a vida, jde to jako po másle,
a opět zažíváš chvíle překrásné.

Zachránil tě a vysvobodil!
a za to ode mě velký DÍK má mít,
až bude v nouzi ON, pokusím se pomoct mu opět šťastně žít!
Autor P€ŤULK&, 31.12.2007
Přečteno 450x
Tipy 6
Poslední tipující: Beepat, NikitaNikaT., Bloodmoon, Joker-off-Hell
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... přátelství je štěstí, které si dáváme navzájem ... to je tuším nějaká hezká moudrost, ale teď si vůbec nevzpomínám od koho ta myšlenka je :o)

19.07.2008 18:10:00 | Beepat

jo, v nouzi poznáš přítele.. to je pravda

02.06.2008 22:07:00 | Caracol

pěkný námět, pěkné uspořádání a obraty, jež mi ještě přišli trochu //jako kliché// se časem vytříbí...vždyť registrovaná jsi tu jen dva dny ;-) pěkné

31.12.2007 16:19:00 | 11477

Nevim co si o tom mam myslet ale kazdopadne je to dobre ;-)

31.12.2007 16:18:00 | Joker-off-Hell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí