Záminka konce

Záminka konce

Anotace: Záminky Silvestra pro opíjení se nejsou ty nejhorší. Jsou i horší věci. Potom co jsem tohle napsala jsem polovinu z toho skoro nepoznala. Ano, ano.. zase duševní zvratky...

Koukají na mě ty jantarové oči.
Vidím až... až za ně.

Ohňostroje vesele rozstřelují barvy,
a petardy trhají i něco víc než ruce.
Utrhnou sebou i kus momentu.
Čísla selhávají
a slova už jsou jen slova...
Nic víc.

A otázky byly položeny.
Ale na druhém konci drátu,
u černého sluchátka je jen horké ticho.

Vyhlídky nabízí spoustu hvězd.
Jen ohleduplnost zatahuje závěsy...
Sny otvírají okno.
Svědomí přivírá oči,
a chytá Vědomí za ruku.

Vždyť už může být všechno jedno.
Všechno může být jinak.
Protože slova v melodii tak pěkně zní,
a Svědomí nerušeně sní,
uděláme něco normálního.

Třeba vezmeme Íjáčka na procházku.
A neuškrtíme ho na provázku.
To přece postrádá eleganci.

Vždyť i mezi tou spoustou plyše,
je bití srdce slyšet.
A hlasitěji než u mnohých "lidí".
Autor mattoni.uz.neni, 01.01.2008
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Veru, stmivani.na.lepsi.casy, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sny otvírají okno. (To moje bude dokořán)
Svědomí přivírá oči, (Ty moje jsou zavřený křečovitě)
a chytá Vědomí za ruku.( A to se nebrání)

01.01.2008 22:02:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí