tajemstvi

tajemstvi

Anotace: lesbicky v dnesním svete

Nikdo to neví,
a jeste nedávno tajila jsem to i pred sebou,
co rekly by tomu prátelé,ze miluji se se zenou?
Ze máme rty jen jedna pro druhou,
ze bez sebe nedokazeme byt,
ze zbláznila jsem se do stejneho pohlavi,
ze ma duse s muzem hladovi.

Já potrebuji víc,potrebuji nehu,
a ty jsi mi ukazala,ze nezna byt umím,
kdyz septas,ráda se tulím.

A co je komu do toho,jaká ze vlastne jsem???

Já chci být s tebou,
a ostatní tu nejsou
a tohle nejsou city co prejdou,
jsou totiz cennejsi...
Autor Markéta007, 01.01.2008
Přečteno 436x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeskynka, Pišák, Veru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná!! :)

21.03.2013 19:59:27 | Makrela

Ahoj.Dekuji ze jsi mi na stesti.cz (kochany)poslala tyto stranky se svymi basnemi.Máš moc krásné básně..Tahle se mi opravdu líbí..:-)

10.05.2009 18:07:00 | Jeskynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí