Už je to pryč

Už je to pryč

Anotace: už..je to pryč...asi...

Strach,
ten už dávno nemívám,
bál jsem se,
strašně moc
ale už
se nebojím
já ji ztratil
už není čeho se bát
a tak dnes v noci
se nebojím kostlivců
zpoza skříní
ani bubáků
zpod postele
teď už se nebojím
bo už není o co hrát
už není co ztratit
Autor Pazdi, 01.01.2008
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí