Zlomená

Zlomená

Anotace: výjmečně to není tak úplně o mě....ale o někom mě blízkém...

O všechno přišla, ruce má prázdné.
Smrt přišla po špičkách tak divně zrádně.
Snad to byl osud, snad jenom omyl.
Těšila se, že náruč zaplní.
To křehké něco zmizelo jak nikdy by nebylo.
Útroby svírá jí trýznivá bolest,
napije se na kuráž a čeká konec.
Autor hechicera, 02.01.2008
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí