Nahoru - Dolů

Nahoru - Dolů

Anotace: Jednou jsi dole jednou nahoře. Vždyť v podstatě celej život je jako sinusoida. :) Nebo se pletu?

Pořád jen nahoru - dolů,
a teď jsem na vrcholu.
Tuším, že pád mě čeká,
unese mě divoká řeka.

A zavede mě tam,
kde svý kořeny mám.
Vím, že hodně, hodně brzo
se tam znovu podívám.

To je ten problém,
to je co mi vadí.
Jak zpátky se dostanu,
to mi nikdo neprozradí.
Autor Inco Gnito, 02.01.2008
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí