Zbyl tu jen hnus...

Zbyl tu jen hnus...

Anotace: a nic víc...Ještě že pořád zbývají čestní lidé...i když jich je už velice málo...

Padá sníh.
Tvoří se bílé závěje
ale kde je smích??
Kde je ta radost?Nikdo se nesměje!
Snad je nějaký špatný vzduch...zlo?
Bílé vánoce,zamrzlá jezera a všude ozdoby...
cítím hnilobný puch...
zas po roce,kousek večera co nemá obdoby.

Je mi z toho na nic.

Ztratilo se potěšení.

Na tvářích falešné úsměvy.

Přetvářka bez hranic,
nudné hry a podbízení.

Házení hrachu na stěny.

Otevřít své srdce už dnes se nenosí
a jen pro pláč máme oči.

Mlč!Opovaž se něco říct.

Nikdo už se o nic neprosí,
ta upřímnost dnes je zločin...

Zbyl tu jen hnus a nic víc.
Autor mosquito, 02.01.2008
Přečteno 430x
Tipy 7
Poslední tipující: Azazen, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to smutné, ale upřímné.Moc hezké.

03.01.2008 08:14:00 | Azazen

Je to tak!

02.01.2008 13:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí