Životní cesta

Životní cesta

Anotace: taková krátká veršovaná...no skoroÚvaha :-P

„Tak cestou života šla sem dál,
"Nohy ošlehané od pomluv zákeřných,
šaty rozdrásané od pařátů dnů,
Vlasy rozcuchané od roků šílených
a srdce opět pohlazené od jemných snů…“

Kdo ptal by se od čeho vrásky má na čele,
nikdo by neřek, vypadáš šíleně…
Životem znavená,
však možná šťastná,
co jí však ta cesta byla platná…?
Autor Laivindil, 02.01.2008
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Aluna, Mišpule
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsané.

14.03.2008 11:32:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí