Zklamání

Zklamání

Anotace: spíše text k písni než báseň, ale bude se Vám líbit... určitě stojí za přečtení...

Zklamání

V koutě černém jako noc
spíváš si jen pro radost
abys zapomněla
na toho kdo ti ublížil...

a ptáš se sama sebe proč...
proč slunce zapadá v modř

proč měsíční svit mezi strunami kytary se míhá

tanec prozáří zasněžené svahy tvých krás
na mraze v šatech z květů z růži stojíš zas
pobíhalas mezi medovými myšlenkami
ted sama z kouta pozoruješ svět

proč blesky stoupají z nebes
hrom spěchá vlhkým vzduchem tě vyděsit
zaražená, vyděšená, v pláči, běs
do náruče schovala by ses
místo toho ruce v pěst

dívčí úsměv zachrání i ty nejsmutnější
z kouta vyděšená vycházíš
do kraje co neznáš,,,
...do světa kde láska znamená moc
kde lidé - se zabíjejí
pro radost
dokud nenaplní svou zlost
a ty pláčeš: dost...

...dost
Autor uaaa, 02.01.2008
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, Psavec, pavlis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tenhle verš mi přijde zajímavý a neotřelý... líbí se mi

pobíhalas mezi medovými myšlenkami

:o)

05.02.2008 00:44:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí