Oheň, který neřve a jen hoří...

Oheň, který neřve a jen hoří...

Anotace: ...strážci kotle...

Růže mi maloval mistr Mráz na líce

...dvě rudá světla v šeru tmavých kamen...

Na nebi zářily vesmírné stálice

...vášní zrudlé tváře skryté do tvých ramen...

Skoro až nechtělo se sáhnout po klice

...po jiskře chodí vykřičený plamen...

Vykřičený plamen brzy doživoří
...já mám oheň, který neřve a jen hoří.
Autor Ayla, 02.01.2008
Přečteno 354x
Tipy 11
Poslední tipující: Nias, prostějanek, Bíša, kavec, Danah, La Suneteto
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi nemusím psát, že se mi to líbí, což?! :-)

Oheň, který neřve ale hoří... nádhera!
Tak ať vydrží!!

02.01.2008 17:14:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí