Sestra B.

Sestra B.

Anotace: ... bez komentáře

Nechápu, o co ti jde,
vnášíš mezi nás jen hádky,
chtěla jsem mít klidné svátky,
tvé zlobě nic neujde.

Lituješ se - živíš děti,
jako by byl tvůj muž vzduch,
za tvé zájmy prachy letí,
nikdy nesplácíš svůj dluh.

Problém je v tom, že už stárneš,
zástup mužů zvolna mizí,
potýkáš se s vnitřní krizí,
jen si v sebeklamu lež...
Autor Inge, 02.01.2008
Přečteno 239x
Tipy 6
Poslední tipující: denebrin, Bíša, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost mě vytočila, ale stejně jí mám ráda.

05.01.2008 11:32:00 | Inge

Jo, jsou i takové.

05.01.2008 11:22:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí