Slunce se vrací

Slunce se vrací

Anotace: .............

Slunce vychází,
příroda se probouzí,
síly nabíráme,
dnešním dnem slunovrat slavíme,
milujeme se,
v mocnostech magické noci,
ohně po stráních hoří,
řeky tu proudí,
když sníh poslední dnešní noc roztává,
spolu prožíváme milování,
jen dnešní noc...
Autor Vlk v rouše, 02.01.2008
Přečteno 270x
Tipy 10
Poslední tipující: excited, Liss Durman, Severka, Maura, Luczynka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí