Jen tak

Jen tak

Anotace: "K"

Úvod:
Na stříbrné vlajce,
pod tíhou rudých košil padlých vojáků..
chtěla bych přísahat,
snad opravdově ..
-----------------------------------------
Snad jen slibovat s myšlenkou blázna,
co stéblem zlatého klasu se chvástá.
Že bohatý pruty k nohoum dal,
člověku, jehož milovat..

Poprvé, ne srdcem z perníku ..
-----------------------------------------

Snad jen zpívat si radostí dítka,
že ta smetena malá smítka.
Jenž schovalo pod koberec vínový,
o nichž se maminka nedoví..

Časem nabydou hodnoty vzpomínky...

-----------------------------------------

Snad, to já jsem tím vojákem,
jenž bouří, vedrem i lijákem.
Hrdě a bez hnutí s vírou stál,
v tom nečase,jenž ho bičoval ..

Vlastní puškou na zádech ...

Snad proto .. slibovat chci právě tobě Jirko..
Autor Analisieren, 02.01.2008
Přečteno 277x
Tipy 11
Poslední tipující: excited, Lady Carmila, Jiparo, Dračičák, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štastný ten Jirka...

03.01.2008 10:53:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí