Proč

Proč

Anotace: .... :o)

Sedím tu pod stromem a koukám na nebe
Sedím tu samotná a myslím na tebe.
Proč se to stalo? Proč nechals to jít?
Proč si mi neřekl ,že s jinou chceš být?
Proč si mě trápil, proč trápíš mě dál?
Proč je v mém srdci jen prázdný sál?
Proč si mě opustil? proč nešlo to dál?
Proč jen mi říkali že ty jsi můj král?
Už nesedím pod stromem nekoukám na nebe
I když jsem samotná už nemyslím na tebe.
Autor Lylča, 03.01.2008
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Lady Carmila
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se básnička líbila.

15.01.2008 15:01:00 | J.Švihovský

Na prvotinu dobrý ! ;)

05.01.2008 12:45:00 | anti-HERO

zajímavé..

03.01.2008 12:06:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí