Potopa

Potopa

Anotace: ........

Den je tak temný,
blíží se mraky.
Chystá se zločin,
před všemi zraky.

Začíná pršet,
voda se valí.
Oproti ní je ,
člověk tak malý.

Je jako dítě,
v matčině lůně.
Je jako plaché,
bezbranné slůně.

Voda jím cloumá,
vláčí a drtí.
Může být i tou,
nejhorší smrtí.

Baráky boří
a skály láme.
Obrovskou moc,
dobře už známe.

Je to náš přítel,
zároveň vrah.
Může být z křišťálu
a nebo mít krvavý nach.
Autor amatér, 03.01.2008
Přečteno 318x
Tipy 13
Poslední tipující: mada000, Andělská holka, pejrak, Pišák, Psavec, Veru, Lady Carmila, Lylča
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná básnička, moc povedená

13.07.2008 17:50:00 | Andělská holka

To máš jak s ohněm- dobrej sluha, zlej pán...

03.01.2008 14:41:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí