Zrůda:

Zrůda:

Anotace: <´(((><

Zrůda:

Pověry říkaly ,že někoho zabil,ale…?

To oni zněj tu zrůdu udělali.
Oni z něj tu zrůdu vychovali.
Do temného zákoutí jej zavírali.
Klamnými představami ho vykrmili.
Na nic nečekali.
I rodinu mu odebraly.
Sámi k sobě později mluvili…..
Pak začali skutečně vražditi.

Temnou pověstí a představami.
Jej ubíjeli.
Pak v temném zákoutí naposledy vydechl-i.

Už člověk není člověkem.
Už zrůda mrtva jest.
Vyvěšeny prapory bílé.
Ale ne jemu na počest….
…na oslavu ,že zrůda mrtva jest…
Autor Yukki, 03.01.2008
Přečteno 242x
Tipy 9
Poslední tipující: Simísek, Azazen, Ceraa, Lylča, WhiteSkull, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trestat toho kdo je obetí je u lidí bežné, lidský rod si nezaslouží nic jiného než pohrdání.

10.01.2008 11:35:00 | Azazen

jinak to nedokážu vyjádřit...

05.01.2008 13:14:00 | Ceraa

krásná..krutá ale krásná..

03.01.2008 13:06:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí