Prosebné vlny

Prosebné vlny

Anotace: ...

Maják na opuštěném mysu
zavátém mými slovy
nechává své kamenné tělo
dobývat prosebnými vlnami
Stojím na hranici nejistoty
pod osamělou lucernou
Její tvář je rozpálená nedočkavým sluncem
už staletí mlčenlivě čeká
V dlaních svírám malou černou knížku
s tvými básněmi vonícími po jasmínu
Nebe začíná odhalovat svá tajemství
padající hvězda za sebou zanechala abstraktní obraz
Vlny tančí v černém převleku
jenž svléknou po mém prvním pláči
Autor Barbr, 03.01.2008
Přečteno 296x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, pejrak, Andrea Vatulíková, Lisa.Ginmi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na literu.

05.01.2008 12:27:00 | anti-HERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí