Antielitářská

Antielitářská

Anotace: Total realism revival

Měl jsem holku z Matfyzu,
chyt jsem z ní pěknou schízu;
za svitu letního měsíce
čmárala 3D matice.

Druhá chodí na medinu,
dostal jsem z ní kocovinu;
ráno, večer, den co den,
sjížděla mě Neurolem.

Dnes mám z Tesca pokladní
a je pro nás zásadní
za Plastiků doprovodu
oddávat se undergroundu.

Za úspěchem neženem se,
máme žízeň, opijem se;
válíme až do svítání
a serem na vzdělání!
Autor Zahir, 03.01.2008
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, Erion Fate, excited, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hi,hi,hi "o)

05.10.2008 17:58:00 | Churry

pěkně :-D

21.09.2008 20:16:00 | v utopii bílých žloutků a žlutých bílků

Nes***m...

03.01.2008 15:33:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí