Útesy

Útesy

Anotace: Je jen, pár jedinců,kteří opravdu vědí o čem zde mluvím... Věnováno ´´ ... ´´

Moře pělo a sladce se chvělo,
Chvíle před bouří,
provinilé slasti probouzí.

Koustě citu na rozpáleném písku,
otevře brány nebes,
Rozkošného hříchu.

Pakliže rozhodnutí je jen Tvoje,
Sen se změní v den,,
a přání je i moje.

Ne!!! Na žádnou stranu dechu,
přinutit nemohu,
Co však mohu,nedovedu?

Otázkou zůstává,
zda noc, nebo den?...
Změní se ve chvění,
hřícho-sladkých jmen.

Rozhodněte,,
Pane Pánů..
Rozhodněte v které,
z těch kapek...
...zůstanu
Autor anrUth, 03.01.2008
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Anděl-bez-křídel, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad sníš či bdíš...

03.01.2008 17:02:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí