Vágus

Vágus

Anotace: Jelikož jsem dneska zjistil,že mi tuhle věc z nepochopitelných důvodů nejspíš admin vymazal,dávám ji sem znovu.

Stávám se pomalu vágusem,
zhnusen sám z vlastních výkalů
žádám vás o duševní potravu z niž se již nepobliji

A jak napsal Kryl:Až rypákem zemi zryji
pak na kolenou odprosím za Vaši onanii,
v řetězech vkovaný a s krví na údech
zeptám se lidí všech po jejich osudech
Po jejich osudech z trní a bodláčí,
Po jejich bolestech,po kterých nepláčí

Až budu vágusem holí mě poženou,
budu jen zvířetem,co má kůži sedřenou
Jak pravdu svou smyšlenou do očí Vám vmetu
a ránou zaslouženou změním se v žalostnou,nehmotnou siluetu
Autor Chránič Zubů, 16.06.2005
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí