Odsouzena k životu

Odsouzena k životu

Anotace: ... bez lásky ...

Ač nevinná -
- jsi vězněm vlastního těla,
kdybys snad sebevíc chtěla
neutečeš svým myšlenkám –
- Dusíš se bezmocí,
bojuješ o každičký nádech,
duše zkroucená bolestí smutku,
hruď zalitá betonem z beznaděje –
- Tak dýchej ... nádech–výdech,
musí to jít!
Vždyť už to znáš –
- A nestůj ... běž,
levá musí střídat pravou,
to přece víš –
- Nemysli ... tím nic nezměníš,
jen přikrmuješ přetlak v hlavě,
resetuj myšlenky,
všechno občas potřebuje vyčistit –
- A poslouchej ... ne svoje srdce,
rozum musí řídit tvoje tělo,
jen tak dokážeš přežít
a zas bude někdy líp –
- Uvidíš ...

Tak dýchej

A nestůj

Nemysli

A poslouchej

Ještě pořád žiješ ...!
Autor glifada, 03.01.2008
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: Danah, grázlík, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ptám se podobně jako Ty ...
Jak zvládnout tyhle trampoty?
Každý je - to je známá věc -
na život sám - nakonec.

04.01.2008 20:54:00 | glifada

Mít tak tu moc neresetovat,
pořád se jenom hezky chovat
a prožívat jen hezký chvíle.

Kdo by to nechtěl jednou zažít,
jak moc se máme ještě snažit,
kde najdem svoje cíle?

03.01.2008 19:08:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí