Vytrácí se kouzlo..

Vytrácí se kouzlo..

Anotace: ...místo klidu a pohody jen samý spěch...

Tolik příprav,nestíhání,
klid je ten tam.
Zanedbané milování,
ruce od mouky všech dam.

Stromeček už dávno stojí,
zdobit se ho nechce.
Kapr ve vaně se bojí,
nic už nejde lehce.

Vytrácí se kouzlo vánoční,
přestože se pár lidí snaží.
Málokdo chodí na mše půlnoční,
kapr se nakonec přece jen smaží.

Dárky se rychle rozdají,
myšlenky k novým přípravám odletí.
Zklamání ve tmě a potají,
začíná to být menší prokletí.

Chýlí se konec dalšího roku,
zachvátí nás opět spěch a stres.
Celou noc budeme upíjet z lahodného moku,
nikdo si nenechá ujít opilecký ples...
Autor estrellita, 03.01.2008
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí