...o polibcích...

...o polibcích...

Anotace: pro Kubu...

Tvůj polibek je pohlazení,
Tvůj polibek má vůni medu,
neodpírej mi políbení,
už možná líbat nedovedu,
pomoz mi, snad to ještě svedu.
V Tvých polibcích je něžná slast.
Jsi středem světa, středem středu,
nechci Tvé polibky jen krást.
Autor *Mia*, 16.06.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí