Zkažený život

Zkažený život

Anotace: ...Tohle neni o mě,žiju a jsem v pohodě a o sebevraždě fakt nepřemýšlím

Nikdo tě nemá rád
Nikdo nechce být tvůj kamarád
Všichni tě pomlouvají
Chceš být jiná
Všichni tě pomlouvají
Vždyt nejsi chtivá
Chceš jenom trochu
Máš nadávek sprchu
Proč jsou všichni tak zlí?
Proč nechtěj být kámoši tví?
Proč tě tak nesnáší?
Proč pomluvy roznáší?

Přichází nový den
Do školy nechceš
Zdál se ti krásný sen
Jak dítě v náruči neseš
Dítě se usmívá
Tvá náruč ho zahřívá

Začínáš fetovat
Drogy ti pomáhají
Nechce se ti nic dělat
Pohyby tě namáhají
Už tě to nebaví
Přichází řezání
Život máš zkažený
Usínáš na zemi
Naposled zavíráš oči
Svět pro tebe končí

Mladá dívenka leží tam na louce
Leží tam....má ledové ruce
Napsala dopis na rozloučenou
Pro osobu milovanou
Pro vymyšleného kamaráda
Kterého měla ze srdce ráda
Autor mw--martina, 03.01.2008
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Chancer, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, myslím, že tato báseň, ač je smutná, může být skutečností některých ...

09.01.2008 15:06:00 | NikitaNikaT.

Nehezký příběh...a přesto může být bohužel i reálný!

07.01.2008 16:52:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí