Monolog vánočního kapra

Monolog vánočního kapra

Anotace: ...trochu opožděně, ale snad to nikomu nebude vadit...

V téhle vaně
to je klendra,
platím daně,
tak chci vedra!!
Navíc je tu místa málo
trochu pohyb by to chtělo!
Pár metrů sem krát tam
na útěk se snad dám.

Achoch ouvej!co to je?
Kdo mě z kůže stahuje?

6ádám na Vás vysvětlení!
Spravedlnost! Ta tu není?

Tu je to jak na Kanárech,
teplá koupel, to je dárek.

Kapr kousek klidu nemá!
Ani usnout se tu nedá!
Kam mě to zas položili?
Oni mě snad usmažili?!
Oni mě snad sníst chtějí!
Divné věci se tu dějí.

Teď mi kousek odkrojili,
příborem se vyzbrojili!
Achich ouvej to je konec,
u s tromečku zvoní zvonec
A přitom chtěl jsem velice
všem popřát veselé Vánoce

Tak to takhle skončilo,
že pár lidí kapra zabilo...
u
Autor jaňa, 03.01.2008
Přečteno 468x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, W.O.K.O.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutný :o) ale ve veselým stylu, To je supr, že maj všichni začátkem roku tu best náladu! :o) jen tak dál!!

03.01.2008 21:20:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí