Křídla(Wings)

Křídla(Wings)

Anotace: Je to o odmítání.Zase trochu v temném podání...

Křídla(Wings)

*Psychopatický chlapec vypráví dívce:

Křídla přímo spadlá z nebe.
To všechno ,lásko má, jenom pro tebe.

Na důkaz své lásky ,jsem ti tvůj sen dal.
Bílé ,neposkvrněné,jak roucho panny,křídla jsem ti daroval.
Ve svém srdci jsem si tě,lásko má,maloval.
_______________________________________________________
_______________________________________________________

*Dívka ,která ho nemiluje odpovídá:

Nech mne být.
Ty!Mučedníku-ďáblův syne!
Mé srdce pohledem na tebe hrůzou hyne!
Ty bílé šaty v almaře ,nejsou pro tebe!

Křídla si vem,již nechci jich.
___________________________________________
___________________________________________

Psychopaticky chlapec:

KDO DAR MŮJ PŘÍJÍME SE MNOU TAKY V PEKLE CHCÍPNE!

*dívku od jisté doby už nikdo neviděl.
Autor Yukki, 04.01.2008
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Azazen, Simísek, Dračičák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký, jen mi řekni jesli temnota toho chlapce žije i v tobe.

10.01.2008 11:19:00 | Azazen

vtipný

04.01.2008 18:06:00 | W.Ginny

no vona si ty křidla původně vzala a pak mu řekla že si je má vzit zpátky "Křídla si vem,již nechci jich."

04.01.2008 16:10:00 | Yukki

akorát..jsem nepochopila...spíš snad "kdo dar můj NEpřijme",ne?nebo to jen špatně chápu?

04.01.2008 14:59:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí