Bouře

Bouře

Anotace: Příroda, život, lidé

Mračna se stahují,
přichází bouře,
všichni se lekají
-jsou u moře.

Bojí se vln,
které je zničí,
každý je strachu pln,
spousta lidí brečí.

Začíná pršet,
v dáli se blýská,
i blesky začaly všude sršet,
déšť okolo plíská...

Najednou rána,
všichni ztuhlí,
přelítne nad nimi vrána,
a jsou šťastní...

Déšť ustal,
blesky nikde,
déšť vše vyfoukal,
jak to jen jde..

Lidé žijí dál,
šťastní,
nějakou pohromu nikdo vážně nebral,
hlavně že jsou veselí.
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Anewue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

am... jakoby se mi v hlavě odehrálo dejavu :)

04.01.2008 19:04:00 | Anewue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí